duminică, 24 noiembrie 2013

Monroe by Zaysha, noua colecţie retro A/W 2013/2014

Noua colecţie Monroe te poartă într-o călătorie sofisticată a imprimeurilor alb-negru, cu accente subtile de roşu sau nude. Vei descoperi multe accesorii moderne şi captivante care te vor ajuta să-ţi evidenţiezi frumuseţea. Bentiţele cu fundă supradimensionată, colierele cu trandafiri lucraţi manual, brăţările din piele ecologică pot fi primele lucruri care îţi trec prin minte, dar nu sunt singura alegere, deoarece colecţia Monroe aduce numeroase variaţii interesante, care merită să fie luate în considerare.        
Ingenioasa idee de a combina diferitele forme geometrice în imprimeuri grafice în alb şi negru şi-a găsit afirmarea în anii 1960 şi au apărut reinterpretate în prezentările marilor designeri precum Dries Van Notten, Moschino, Marc Jacobs, Kenzo sau Luca Luca.
Colecţia Monroe aduce un set interesant de piese inspirate de câteva dintre cele mai interesante tendinţe de pe podiumuri. Pentru cele mai noi piese surprinse de  Laura Ştefănescu, designerul brandului Zaysha, compania a lucrat cu frumoasa prezentatoare de la TVR1, Camelia  Capitanu, fotograful Mircea  Netea, stilista  Bianca Berchez, Lucya  Beauty Center, The  Item, BBup.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu